CONTACT 

ADRES

Gildestraat 1
3220 HOLSBEEK

CONTACTEER ONS

+32 476 87 95 59

@2019 - mibs bvba

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Loopbaanbegeleiding

Met loopbaancheques

Prijs:

10,00 €

Loopbaanbegeleiding is een coachingstraject met gesprekken en oefeningen op maat van jouw loopbaanvraag. Daarom starten we met een vrijblijvend oriënterend gesprek om kennis te maken en jouw loopbaanvragen vast te stellen.

Je krijgt een beter zicht op jouw unieke combinatie van talenten en competenties.

Het is ook van belang jouw persoonlijke blokkades te ontdekken en weg te nemen. Deze blokkades zijn denkpatronen, gedragingen of gevoelens die ons belemmeren in onze loopbaan en dagelijks leven. Zo kan je bijvoorbeeld door onzekerheid de stap naar jouw specifieke droomjob niet durven zetten.

Je gaat steeds beter weten wat je belangrijk en minder belangrijk vindt in je loopbaan. Jouw waarden en overtuigingen worden zichtbaar.

Door coaching versterken we de talenten en competenties die nodig zijn voor een volgende stap.

We werken aan jouw sollicitatievaardigheden en helpen uw loopbaandromen te realiseren.

De begeleiding resulteert in jouw persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Je hebt zo zicht op de doelen die je wil bereiken en welke concrete acties je gaat uitvoeren om deze te bereiken. Deze POP biedt een concrete leidraad voor je verdere loopbaan.

Ben je benieuwd naar wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen indien je vragen hebt of onmiddellijk een afspraak boeken. Deze coaching kan plaatsvinden in onze gespreksruimte te Holsbeek of via een online platvorm bijvoorbeeld Skype.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon