CONTACT 

ADRES

Gildestraat 1
3220 HOLSBEEK

CONTACTEER ONS

+32 476 87 95 59

@2019 - mibs bvba

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Burn-out coaching

Duurzaam herstellen van je burn-out!

Prijs:

60,00 €

We moeten met minder mensen steeds meer en vaak moeilijker werk verzetten. Een overvolle agenda op het werk, een drukke agenda thuis, een uitpuilende inbox, nieuwe technologieën, veeleisende klanten, de hoge mate van flexibiliteit die nodig is, verantwoordelijkheden thuis,… Het zijn slechts enkele voorbeelden van dagdagelijkse stressbronnen.

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Als we stug blijven doorgaan ondanks stress- en spanningsklachten ontstaat mogelijks een burn-out. Je blijft moe, vaker emotioneel, een verminderde concentratie,… Indien je denkt een burn-out te hebben, dan is een bezoek aan de huisarts de eerste stap.

Als stress & burn-out coach begeleid ik mensen naar duurzame mentale vitaliteit.

Burn-out coaching is gericht op verantwoord terugkeren naar werk. Dit kan je eigen werk zijn, een aangepaste functie of nieuwe job.

Het verschaft inzicht in de eigen stressoren en leert je beter omgaan met stress. Het biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen. Daarnaast kan het ook preventief de stressbestendigheid verhogen.

Mogelijke doelen van deze coaching zijn:
​- herstel van energie, veerkracht en vitaliteit;
- inzicht in eigen stressbronnen;
- bewustwording van de eigen manier van omgaan met stress;
- versterken van de stresscoping (vaardigheden in het omgaan met stress);
- helpen aanpakken van stressverhogende omgevingsfactoren (zoals conflicten op het werk, overvolle agenda, een baan die niet aansluit bij je talenten,...);
- persoonlijke en professionele groei door het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden;
- terugvinden van de motivatie voor werk door herontdekken van de aansluiting bij persoonlijke waarden en drijfveren;
- eigen ambitie of perfectionisme leren relativeren met behoud van gedrevenheid;
- voorkomen van terugval na herstel;
-...

Tijdens het eerste oriënterend gesprek maken we kennis en geef ik meer uitleg over de werkwijze. We starten met de analyse van jouw stressklachten en stressbronnen. Dit eerste gesprek resulteert in een plan van aanpak dat ik jou op papier bezorg. Op deze manier heb je een duidelijk zicht op het komende traject.

Ben jij benieuwd naar wat stress en burn-out coaching voor jou kan betekenen? Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen indien je vragen hebt of onmiddellijk een afspraak boeken. Deze coaching kan plaatsvinden in onze gespreksruimte te Holsbeek of online.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon